La noia de la caravana

Personatges més importants:
Kilian: En kilian forma part de una banda de traficants amb el seu pare(xicot de la Laura)
Laura: Protagonista de una serie de aventures de lo mes terrorifiques i del llibre en general.
Ivan: Policía infiltrat.
Marta: Millor amiga de la Laura, es la que ajuda en tot moment a la Laura.
Bronson: Cap de la banda de narcotraficants i para d'en Kilian.
Laura vella: Dona gran que ajuda a la Laura.
Monja Laura: Ayuda a la Marta.
Cobra: Pare de la Laura.
Sapo: Ma dreta d'en cobra.
Barbes: Aliat d'en cobra , es queda coix per culpa d'un tiroteig.
Monja Carmeta: Monja que ayuda a la laura.
Resum de l'argument del llibre:
Una nena que es feia dir Laura,16 anys, adolescent, porta molt de temps enamorada de un noi que es diu Kilian.
Desde fa un bon temps en kilian i la Laura no es troben, un dia, en Kilian la convida a disfrutar d'un cap de semana junts, la Laura sense donarl·li cap volta al cap va aceptar.
La Laura te una amiga molt important per ella, es a dir, la seva millor amiga en la que confía per entre elles dues fer un pacte i enganyar a els pares de la Laura diguen que anaven a pasar un cap de semana elles juntes.
En kilian va vindre a buscar a la Laura amb moto al institut. Despres d'un llarg viatge i sense saber molts detalls del desti a on anirien van arribar·hi la Laura es va espantar nomes de veure aquell lloc era un camping abandonat! La veritat es que aquell lloc no era el que ella pensaba en Kilian va tranquilitzar-la perque es quedes agust alla.
El primer dia de estar els dos alla es van possar a investigar com era la zona en la que estaven passant el cap de setmana, van sopar i es van anar a dormir.
L'endama la Laura es va despertar tota sola amb una samarreta nomes i sense el Kilian. Va estar tot el dia esperant a que en Kilian arrives. La llarga espera que va fer no va servir per res i la Laura va decidir anar a donar una volta tota sola per aquell camping abandonat va trovar petjades, dibuixos de serps i fins i tot, va trovar una lona molt gran en mig d'un camp de futbol que tapaba un munto de coure. L'endema es va recordar de que encara quan estaba amb el Kilian van veure a una dona gran i en Kilian li va dir, que seria una dona que vivía per la zona, la Laura va decidir anar a buscarla per si sabia on era en Kilian. La Laura va estar escltan a aquella pobre dona un rato pero es va cansar del que li deia.
Al tornar a la caravana la Laura es va donar conta de que no estaba com la había deixat i posava un misatge molt clar (fuig). En aquell moment la Laura es va quedar impresionada i sense saber com reaccionar, lo unic que tenia clar es que volia marxar de aquell orroros camping.
Aixi ho va fer va agafar les seves coses fins a arrivar al supost poble tranquil que estaría segura.En el poble se escoltaven unes campanes ella van seguir el soroll i la va portar a la porta d'una esglesia a on sense poder mes de tan de caminar, es va parar i va picar a la porta perque li donguessin menjar i una mica de lloc per descansar, van sortir unes monjes i li van deixar fer tot el que volia menjar i descansar. Al rato va picar un home a la mateixa porta era un home molt raro i semblava que anava armat, la Laura inmediatament va pensar que venien a per ella i va marxar correguents un bon troç, va apereixer un home que li va oferir ajuda ja que la cara que portava la pobre era de desesperada, amb aquell home va pujar a una caravana on li va dir que tenien que anar a buscar a un amic seu i per mala sort era el mateix que el de la esglesia, la Laura es va possar molt nerviosa pero auquell homa li va dir que eren policies i que nomes volien lo millor per ella, la Laura no confiava amb tot lo que estaba passant i va tornar a fugir. Els homes aquells la van trovar i van decidir tencarla a una sala de cinema amb un guardia al seu costat. Aquell guardia va intentar violar a la Laura pero ella va espabilar-se i el va deixar incoscient. La Laura va agafa les Claus i va marxar.
Va anar directament a veure a la dona gran amb la que havia estat parlant i la va veure al seu bongalou amb un drap a la boca, lligada i amb dos cadavers al costat, la Laura al veure aixo va deslligar a la dona i li va explicar tot lo que havia passat.La laura ja estaba preparada per anarsen pero de cop i volta van aperixer dos homes amb pasamontayes va veure al pare d'en Kilian arrosegarse per el terre fugint de un home que portava una clau anglesa tacada de sang, la Laura va veure rapidament que era el seu pare el que portava aquella eina, es va quedar glaçada pero va reaccionar i va començar a corre, de sobte va escoltar la veu d'en Kilian.
Un altre cop els dos estaven llunts van anar fins la caravana i en Kilian va agafar les Claus i va anar a tota velocitat, sense volgue es va ficar dintre de la piscina mentre que la caravana va anar-se enfonsant lentament, els dos van intentar sortir, ella es va donar conte de que el seu pare estaba dintre de la piscina pero ell la va ajudar a sortir, el pare, va quedar en la piscina enfonsat en el fons de aquella piscina.
Comentari sobre la novel·la:
A mi m'ha agradat aquest llibre perque el trobo molt particular ja que en ningún moment te esperes que els dolents siguin els pares dels protagonistas, jo no soc molt lector pero he de dir que aquesta manera de que el escritor et posa amb la intriga tot el rato es molt divertit. gracies a aquest punt de suspense el llibre m'ha agradat.Com a punt negatiu podría destacar que hi han coses sense sentit que no tenen ningún valor en la lectura de aquest llibre per lo tant em sembla que hi algún capitol que esta fet per emplenar la historia, com a punt reflexiu podriem dir que les mentides sempre surten cares.
                                                                                                                      
Ver las imágenes de origenVer las imágenes de origen

Comentarios

Entradas populares